KVKK Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak işlenmesine ve korunmasına özen gösteriyoruz. KVKK ile alakalı tüm talep ve aydınlatma metni dokümanları bu portalda yayınlanmıştır. 

SÜMER PLASTİK VE KÂĞIT SANAYİ TİC. A.Ş. ; 

  1. KURUMSAL KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

  2. KVKK GENEL AYDINLATMA METNİNE buradan ulaşınız. 

  3. MÜŞTERİ VE TEDARİKÇİ AYDINLATMA METİNLERİNE BURADAN ULAŞINIZ.
Sümer Plastik 2020 © Tüm Hakları Saklıdır.

KVKK Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak işlenmesine ve korunmasına özen gösteriyoruz. KVKK ile alakalı tüm talep ve aydınlatma metni dokümanları bu portalda yayınlanmıştır. 

SÜMER PLASTİK VE KÂĞIT SANAYİ TİC. A.Ş. ; 

  1. KURUMSAL KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

  2. KVKK GENEL AYDINLATMA METNİNE buradan ulaşınız. 

  3. MÜŞTERİ VE TEDARİKÇİ AYDINLATMA METİNLERİNE BURADAN ULAŞINIZ.
Sümer Plastik 2020 © Tüm Hakları Saklıdır.

KVKK Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak işlenmesine ve korunmasına özen gösteriyoruz. KVKK ile alakalı tüm talep ve aydınlatma metni dokümanları bu portalda yayınlanmıştır. 

SÜMER PLASTİK VE KÂĞIT SANAYİ TİC. A.Ş. ; 

  1. KURUMSAL KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

  2. KVKK GENEL AYDINLATMA METNİNE buradan ulaşınız. 

  3. MÜŞTERİ VE TEDARİKÇİ AYDINLATMA METİNLERİNE BURADAN ULAŞINIZ.
Sümer Plastik 2020 © Tüm Hakları Saklıdır.